voordelen van orthopedisch matras

Verbeter uw gezondheid en uw nachtrust

Veel mensen melden zich bij de fysiotherapeut met langdurige pijn in spieren of gewrichten. Oefeningen kunnen helpen om uw houding te verbeteren en de pijn te verlichten. Maar heeft u vaak last van pijnklachten wanneer u wakker wordt, bijvoorbeeld aan uw heup, nek of schouders? Of heeft u moeite met in slaap vallen of doorslapen? Dan zou uw slaaphouding het probleem kunnen zijn. Wij begrijpen dat u in dat geval graag uw nachtrust wilt verbeteren. Een orthopedisch matras zou hierbij kunnen helpen. Bovendien kan het pijn en spierspanning verlichten. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een orthopedisch matras.

Een goede ondersteuning

Een orthopedisch matras van 123 Matrasadvies heeft diverse voordelen. Het eerste voordeel: een orthopedisch matras ondersteunt uw lichaam op een natuurlijke manier. Hiermee voorkomt u dat u te ver in het matras wegzakt. Dankzij een orthopedisch matras blijft uw ruggenwervel de hele nacht keurig recht. Zo kunnen uw spieren ‘s nachts volledig ontspannen. Dit kan lichamelijke klachten voorkomen en zorgt ervoor dat u ‘s ochtends goed uitgerust wakker wordt.

Groot aanpassend vermogen

Een orthopedisch matras past zich optimaal aan uw lichaam aan. Hierdoor wordt de druk op lichaam gelijk verspreid. Daarnaast zorgt dit ervoor dat u ‘s nachts in de ideale houding ligt. Hierdoor worden vooral de spieren in uw rug volledig ontzien. Zij kunnen optimaal herstellen en ontspannen. Eventuele rugklachten kunnen hierdoor verminderen. Zelfs rugklachten die normaal gesproken in de loop van de dag op komen zetten, kunnen hierdoor voorkomen worden.

Een comfortabel matras

Het laatste voordeel van een orthopedisch matras: het ligt heerlijk! Door de goede ondersteuning en het grote aanpassingsvermogen, biedt een orthopedisch matras veel comfort. Dit zorgt ervoor dat u eerder in slaap valt en sneller de diepe slaap bereikt. Ook problemen met doorslapen kunnen verminderen door een orthopedisch matras.