Massage apparatuur voor de nek

nek- en rugklachten na lange dag werken

Na een lange dag werken is de kans groot dat je met nek- of rugklachten naar huis gaat. Het los laten maken bij de fysiotherapeut lijkt hierbij de oplossing, maar dat kan flink in de kosten lopen. Zeker wanneer je te weinig behandelingen in jouw verzekering hebt afgesloten. Om jouw spierpijn dan toch te verlichten kan je zelf oefeningen doen of overwegen om een prettig massage apparaat aan te schaffen. In dit blog vertellen wij je meer over massage apparatuur voor je nek.

Nekspieren en klachten

De nekspieren kunnen veel spanning aan, maar er komt altijd een moment dat je spieren oververmoeid raken. Dit is het moment waarop je nekklachten begint te ontwikkelen. Doordat je spieren pijn doen, ga je op een andere manier zitten, bukken of staan. Je gaat dus andere nekspieren gebruiken. Doordat deze nekspieren het vele gebruik niet gewend zijn, kunnen ook hier klachten gaan ontstaan. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.

Uit de vicieuze cirkel komen

Door een goed massage apparaat aan te schaffen voor je nek, laat je bij gebruik de nekspieren ontspannen. Daarnaast is het ook een lekkere manier om te ontspannen aan het einde van de dag. Massage apparatuur voor de nek is te vinden voor 25 tot 300 euro. Bij vervelende klachten moet je wel echt langs een fysiotherapeut gaan. Zij kunnen je advies geven en alvast de ergste klachten verhelpen.

Infrarood licht

Ook kun je message apparatuur vinden die naast een heerlijke massage ook infrarood pulsen afgeven, die tot diep in de spieren doordringen. Veel van deze apparaten genereren daarbij ook een heerlijk warme temperatuur.

Meer weten of massage apparatuur?

Met de juiste message apparatuur heb je als snel geen last meer van een stijve of pijnlijke nek. Wil je weten waar je een massage apparaat kunt kopen? Vul dan dit contactformulier in.