Skinbooster behandeling

Skinbooster behandeling Voel u beter met een Skinbooster behandeling Zit u op het moment niet helemaal lekker in uw vel en wilt u graag iets doen aan uw huid om u weer beter te voelen? Dan is een Skinbooster behandeling de oplossing voor u! Door een Skinbooster behandeling te ondergaan voelt u zich weer gezond…

Lees verder

Candida

Candida Candida | Wat is het? Candida is een soort gist die, net als andere gisten, veelvuldig in de natuur voorkomt. Ook komt het voor in voeding en in ons eigen lichaam. Samen met diverse bacteriën en schimmels zoals de candida albicans, zorgen deze ervoor dat de darmflora gezond en goed blijft. Gisten horen, in..

Lees verder

Kan hoornvlies loslaten?

keratoconus

Verwarring over hoornvlies en netvlies Wij krijgen in onze praktijk vaak de meest bijzondere vragen. Zo ook eentje over de ogen. De vraag luidde: kan een hoornvlies loslaten? Wij deden navraag en het antwoord is ‘nee!’ Mensen verwarren het netvlies van het oog vaak met het hoornvlies Het loslaten van het hoornvlies is nooit het..

Lees verder

Biologisch slapen bij Futon Factorij

biologisch slapen

Kies voor een handgemaakt en 100% biologisch matras Wilt u uw leven verduurzamen? Dat kan natuurlijk met energiebesparende maatregelen in uw huis. Maar dat kan ook door uw slaapgedrag te veranderen en uw nachten door te brengen op een futon matras. Een type matras dat een hype is in Japan en dat ook veel verkocht..

Lees verder

Massage apparatuur voor de nek

Massage apparatuur voor de nek

nek- en rugklachten na lange dag werken Na een lange dag werken is de kans groot dat je met nek- of rugklachten naar huis gaat. Het los laten maken bij de fysiotherapeut lijkt hierbij de oplossing, maar dat kan flink in de kosten lopen. Zeker wanneer je te weinig behandelingen in jouw verzekering hebt afgesloten…

Lees verder

Gezondheidsvoordelen van een jacuzzi

gezondheidsvoordelen van een jacuzzi

Waarom kiezen voor een jacuzzi? Heeft u een drukke baan waarbij u bijvoorbeeld veel achter de computer moet zitten in steeds dezelfde houding? Door steeds in dezelfde houding te zitten, kunt u merken dat uw spieren bijvoorbeeld vast komen te zitten, dat u veel hoofdpijn krijgt en daardoor zal uw concentratievermogen flink verminderen. Dan kan..

Lees verder

Wat zijn je darmflora?

Meer over goede en slechte bacteriën voor je gezondheid Je darmen en darmflora zijn van grote invloed op je algehele gezondheid. ‘Darmflora’ is de term die is gekozen om de verzameling van miljarden goede en minder goede bacteriën die met elkaar samenleven in je darmen aan te duiden. Dat is overzichtelijk. Maar dan nu de..

Lees verder

Wat is PDS?

Darmklachten PDS herkennen

Meer dan een simpele buikpijn Prikkelbare darm syndroom (PDS) is een veel voorkomende aandoening die het spijsverteringsstelsel aantast. Het veroorzaakt symptomen zoals buikpijn, een opgeblazen gevoel, diarree en obstipatie. PDS kan zich ontwikkelen na een ernstige periode van buikpijn en diarree, wat wordt veroorzaakt door bacteriën of een virus. Ook kan PDS te maken hebben..

Lees verder