Massage apparatuur voor de nek

Massage apparatuur voor de nek

nek- en rugklachten na lange dag werken Na een lange dag werken is de kans groot dat je met nek- of rugklachten naar huis gaat. Het los laten maken bij de fysiotherapeut lijkt hierbij de oplossing, maar dat kan flink in de kosten lopen. Zeker wanneer je te weinig behandelingen in jouw verzekering hebt afgesloten…

Lees verder

Gezondheidsvoordelen van een jacuzzi

gezondheidsvoordelen van een jacuzzi

Waarom kiezen voor een jacuzzi? Heeft u een drukke baan waarbij u bijvoorbeeld veel achter de computer moet zitten in steeds dezelfde houding? Door steeds in dezelfde houding te zitten, kunt u merken dat uw spieren bijvoorbeeld vast komen te zitten, dat u veel hoofdpijn krijgt en daardoor zal uw concentratievermogen flink verminderen. Dan kan..

Lees verder

Wat zijn je darmflora?

Meer over goede en slechte bacteriën voor je gezondheid Je darmen en darmflora zijn van grote invloed op je algehele gezondheid. ‘Darmflora’ is de term die is gekozen om de verzameling van miljarden goede en minder goede bacteriën die met elkaar samenleven in je darmen aan te duiden. Dat is overzichtelijk. Maar dan nu de..

Lees verder

Wat is PDS?

Darmklachten PDS herkennen

Meer dan een simpele buikpijn Prikkelbare darm syndroom (PDS) is een veel voorkomende aandoening die het spijsverteringsstelsel aantast. Het veroorzaakt symptomen zoals buikpijn, een opgeblazen gevoel, diarree en obstipatie. PDS kan zich ontwikkelen na een ernstige periode van buikpijn en diarree, wat wordt veroorzaakt door bacteriën of een virus. Ook kan PDS te maken hebben..

Lees verder

Voordelen van een orthopedisch matras

voordelen van orthopedisch matras

Verbeter uw gezondheid en uw nachtrust Veel mensen melden zich bij de fysiotherapeut met langdurige pijn in spieren of gewrichten. Oefeningen kunnen helpen om uw houding te verbeteren en de pijn te verlichten. Maar heeft u vaak last van pijnklachten wanneer u wakker wordt, bijvoorbeeld aan uw heup, nek of schouders? Of heeft u moeite..

Lees verder

Alles over het histamine-intolerantie dieet

histamine intolerantie dieet

Verminder klachten van histamine-intolerantie met uw dieet Vooral in het voorjaar krijgen veel mensen last van een histamine-intolerantie. We spreken van zo’n intolerantie wanneer de histamine waarden in het bloed te hoog zijn. Gelukkig kan een dieet bij histamine intolerantie u helpen om de symptomen weer onder controle te krijgen. Het is daarnaast natuurlijk ook..

Lees verder

Tips voor het verbeteren van uw nachtrust

Een goede nachtrust Kunt u zich niet meer herinneren wanneer u voor het laatst een goede nacht slaap gehad heeft? Dat is niet alleen ontzettend vervelend, maar kan ook een grote impact hebben op uw gezondheid! Daarom geven we u graag een aantal tips die u kunt gebruiken om ongestoord te slapen. De basis voor..

Lees verder

3 tips voor een eerste saunabezoek

Voor het eerst naar de sauna Kun jij niet wachten tot de wellness centra open gaan, en je weer naar de sauna kunt? Dat kunnen we heel goed begrijpen, want een bezoekje aan de sauna is toch wel de ultieme manier om even helemaal tot rust te komen. Wellicht is deze rust juist de reden..

Lees verder