BHV’er zijn: wat en waarom?

Waarom zou ik BHV’er worden? Mocht er in een pand een situatie van nood voordoen, dan zorgen BHV’ers voor de juiste bedrijfshulpverlening (BHV). Totdat de professionele hulpdiensten arriveren, zijn alle aanwezigen in een pand aangewezen op de kennis en ervaring van de BHV’ers. Kortom, BHV’er zijn brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Dit kan..

Lees verder

Wat te doen tegen snurken.nl

Tips tegen snurken Is gesnurk gevaarlijk voor de gezondheid? Niemand wordt blij van snurken. Degene die snurkt niet, want die kan in de ergste gevallen ademhalingsproblemen oplopen. Een ander probleem is dat de snurker elke nacht misschien wel alleen moet doorbrengen, omdat bijvoorbeeld de partner niet kan slapen bij gesnurk. Kortom, snurken levert regelmatig vele..

Lees verder

WhatsApp levert fysieke klachten op

Door het gebruik van de dienst WhatsApp op mobiele telefoons ontstaan er bij steeds meer mensen klachten aan de polsen, handen en vingers. Bij fysiotherapeuten komt een alsmaar toenemend aantal mensen met pijnlijke vingers. Dat blijkt uit recent onderzoek van de telegraaf. Klachten over een WhatsApp- vinger Daar waar mensen voorheen al klachten hadden van..

Lees verder