Sjabbens Sports & Health heeft naast Renkum ook een vestiging in Heteren. Fysiotherapie Heteren werkt met goed opgeleide fysiotherapeuten die goed op de hoogte zijn van diverse soorten fysieke klachten.

 

Gratis consult bij fysiotherapie Heteren

Bij fysiotherapie Heteren kunt u als lid een gratis consult met de fysiotherapeut krijgen tijdens de inloopspreekuren. De fysiotherapeut bekijkt uw klacht en maakt in overleg met u eventueel een vervolg afspraak om een juiste behandelmethode vast te stellen.

 

Kan Fysiotherapie Heteren uw klachten verhelpen?

Fysiotherapie heeft een positieve uitwerking op diverse soorten fysieke klachten. Door het toepassen van bepaalde massages en het uitvoeren van oefeningen wordt de functie van het houdings- en bewegingsapparaat verbeterd, zodat u uiteindelijk minder last zult hebben. Of fysiotherapie Heteren daadwerkelijk uw klacht kan verhelpen zal blijken uit de eventuele vervolg afspraak met de Fysiotherapeut.

 

Door trainen tijdens fysiotherapie?

In goed overleg tussen u, de fysiotherapeut en een fitnessinstructeur kunnen wij bepalen of u tijdens uw fysiotherapie behandeling door kunt blijven trainen. Fysiotherapie Heteren zal op dat moment een aangepast trainingsschema voor u opstellen, zodat bij de training rekening wordt gehouden met uw fysieke klachten.

 

Informatie ontvangen van fysiotherapie Heteren

U kunt contact opnemen als u meer wilt weten over de behandelmethoden of de werkwijze van fysiotherapie Heteren. Wij zullen u een uitgebreid informatiepakket toesturen als u het contactformulier op deze website invult.