Fysiotherapie Renkum is een initiatief van Sjabbens Sports & Health en beschikt over een luxe en ruime locatie in Renkum. Bij fysiotherapie Renkum is iedereen welkom. Zelfs zonder verwijzing van een arts kunt u bij ons terecht. Fysiotherapie Renkum werkt met goed opgeleide fysiotherapeuten die altijd de juiste behandelmethode weten toe te passen.

 

Fysiotherapie Renkum geeft gratis advies

Heeft u een fysieke klacht en wilt u graag dat iemand u onderzoekt en eventueel een behandelmethode voor u uitwerkt? Dan kunt u als lid gratis terecht bij fysiotherapie Renkum. Een deskundige fysiotherapeut zal uw klacht onderzoeken en zo nodig de juiste behandelmethode met u doorspreken. Eventueel in overleg met één van onze fitnessinstructeurs zorgen wij dat u in combinatie met fysiotherapie gewoon kunt blijven door trainen.

 

De werkwijze van fysiotherapie Renkum

Het inloopspreekuur van fysiotherapie Renkum is bedoeld voor mensen met fysieke klachten. In eerste instantie zal een fysiotherapeut bekijken wat precies de klacht is en onderzoeken wat de oorzaak hier van is. Vervolgens zal er een aparte afspraak met u gemaakt worden op het moment dat er een behandeling nodig is. De fysiotherapeuten van fysiotherapie Renkum zullen eventueel in overleg met een fitnessinstructeur bekijken of u tijdens de fysiotherapie kunt blijven door trainen, waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met uw klachten.

 

Informatie ontvangen van fysiotherapie Renkum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de werkwijze van fysiotherapie Renkum, dan kunt u contact met ons opnemen. Door het invullen van het contactformulier op deze website, kunnen wij u een informatiepakket toesturen.